Božić na Ladnju

Božić

Prosinac je pokucao na vrata, bliži nam se mnogima najljepši dio godine. Božić na Ladnju nam daje zaista posebnu toplinu, radost i ugodnu, „obiteljsku“ atmosferu koju svi volimo osjetiti, posebice u blagdanskim trenucima. 

Na imanju veliki naglasak je na tradiciji, pa tako unutarnji interijer Ladnja uređen u rustikalnom stilu, a drveni elementi u hladnim zimskim mjesecima pojačavaju dojam topline. U kombinaciji s ukusnom sarmom (naša preporuka) i okruženi Vama dragim ljudima, odnosno obitelji, ljepše provedenu nedjelju u  vrijeme adventa zaista ne možemo drugačije zamisliti.  

Nakon ukusnog ručka, naša preporuka je šalica kuhanog vina pokraj kamina. Tko ne bi odolio ovim slatkim medvjedićima kraj kamina?! 😊 

medvjedići kod kamina

Svaki Božić je poseban, ali ne možemo ne prisjetiti se prošlog Božića na Ladnju. Najmlađe mališane je posjetio Djed Božićnjak sa malim vilenjacima i ponićima. Svako dijete dobilo je mali znak pažnje od Djeda Božićnjaka, a njihova sreća na licima, Ladnju donijela je najveću radost za kraj 2021. godine.